Over Hartvol Hypotheken

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt bij verschillende financiële instellingen als financieel- en hypotheekadviseur.

Met mijn kennis en ervaring begeleid ik je bij het maken van de juiste keuzes rondom hypotheken, vermogen, kredieten, schade- en risicoverzekeringen.


Ik ben een onafhankelijk adviseuse en werk samen met vrijwel alle hypotheekverstrekkers in Nederland alsook verschillende verzekeraars en kredietverstrekkers. Daarom kan ik je helpen met (bijna) alle hypotheken in Nederland! Ik vind het belangrijk dat we samen jouw keuzes voor de toekomst maken en dat je écht begrijpt wat je afsluit. Ik begeleid je door het hele proces heen van eerste gesprek tot aan de notaris. Ook blijf ik je aanspreekpunt bij vragen in de toekomst.


Mijn kwaliteiten: eerlijk, persoonlijk en liefdevol!


Met hartelijke groet,

Evine Bressers


P.s. I also work in English and I have experience with many expats! The customer portal is in English so you can understand everything much easier.

Evine - Hartvol Hypotheken

Wat klanten over mij vertellen:

Erg behulpzame en scherpe adviseur. Is niet bang om moeilijke vragen te stellen om een zo volledig en ruim mogelijk advies te geven. Evine zet echt een stapje extra en denkt heel goed mee met je situatie.

https://www.advieskeuze.nl/advies/3225eg/hartvol-hypotheken/beoordelingen

Evine weet precies waar ze het over heeft. Ze heeft ook weet van regels/uitzonderingen die andere hypotheekadviseurs niet wisten. Ze kijkt naar je huidige en toekomstige persoonlijke en eventuele werk situatie en weet daarbij de perfecte hypotheek bij te vinden. Ze is no-nonsense en staat altijd voor je klaar als klant.

Evine has been very helpful throughout the application process of my mortgage. Not only she help me understand the processes but she also supported me with making a financial plan for the future. She has been very thorough with everything that needed to be done. I am very happy that we worked together!