Hoe zie jij jouw toekomst? Samen maken wij de beste keuze voor jou!

Het stappenplan

Oriëntatie|In onze eerste beeldbelafspraak bespreken we samen wat je kunt met jouw huidige financiële positie alsook wat je graag wilt. Na onze afspraak stuur ik je deze indicatieve berekening per mail toe. Heb je na dit gesprek vragen? Stuur mij vooral een mail! Ik sta voor je klaar en begeleid je graag tijdens je zoekproces met jouw financiële vragen. Dit gesprek kan naar wens ook gaan over: extra aflossen, verzekeringen, kredieten, vermogen en dergelijken.


Inventarisatie|Heb je gekocht en kunnen we aan de slag? Ik hoor het graag! Je kunt de documenten gaan verzamelen welke ik nodig heb voor het adviestraject, ik laat jouw taxatie inplannen en naar wens ook de bouwtechnische keuring. Over twee weken hebben wij het vervolggesprek!


Advies & aanvraag|Tijdens het vervolggesprek gaan we dieper in op jouw wensen en behoeften voor de toekomst. Na ons gesprek schrijf ik het adviesrapport met eventueel de draagplichtovereenkomst en vraag ik jouw nieuwe hypotheek aan. Alsook de overlijdensrisico-, arbeidsongeschiktheids- en/of werkloosheidsverzekering.


Bemiddeling & afronding| Je ontvangt het renteaanbod. Dit is de eerste offerte van de hypotheekverstrekker. Zodra ik deze getekend van jou terug heb, stuur ik al jouw documenten naar de hypotheekverstrekker zodat zij jouw hypotheekaanvraag kunnen beoordelen. Als zij akkoord zijn, ontvang je een bindend aanbod. Gefeliciteerd, de hypotheek is bindend en kun je naar de notaris. Je ontvangt van ons een offerte voor de woonverzekeringen en wij vragen de bankgarantie voor je aan. Het is belangrijk dat je de verzekeringen geregeld hebt voordat je naar de notaris gaat.


Nazorg|Nadat je bij de notaris bent geweest, gaat jouw hypotheek bij ons en de hypotheekverstrekker in beheer. Verandert je situatie of wil je bijvoorbeeld verbouwen? Je kunt altijd bij mij te recht met jouw financiële vragen.

Ik werk samen met onderstaande hypotheekverstrekkers

ING Bank

BLG Wonen

ABN Amro

Florius

Lloyds Bank

Rabobank

NIBC Bank

Nationale Nederlanden

Aegon

ASR

ASN Bank

Syntrus Achmea

Centraal Beheer

Woonfonds

Attens

Allianz Direct

Obvion

BijBouwe

Argenta

MUNT Hypotheken

Hypotrust

Moneyou

Tulp Hypotheken

Venn Hypotheken

Clarian Wonen

Holland Woont

Robuust

IQWoon

Merius

Vista Hypotheken

Lot Hypotheken

Dynamic Verhuur

Woonnu

Voor de verzekeringen, kredieten en overig werk ik samen met:

TAF, CreditLife, HeraLife, BNP Paribas, Scildon, Dazure, Klaverblad, Nationale Nederlanden, ASR, Centraal Beheer, Allianz, KSC.

Tarieven

Ik hanteer vaste tarieven afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. 

Koop je alleen of samen?

Is het je eerste huis of heb je al een hypotheekverleden?

Ben je in loondienst, ondernemer of met pensioen?

Is er sprake van maatwerk?

De tarieven variëren tussen € 2.250 - € 4.000.


Wil je een aanpassing op jouw huidige hypotheek, zoals een verhoging, ontslag hoofdelijk aansprakelijkheid, omzetting, oversluiten naar een andere hypotheekverstrekker en dergelijken? Ook hierbij kan ik je helpen. Voor het adviseren en/of bemiddelen bij een losse verzekering gelden lagere tarieven.


In ons vrijblijvend hypotheekgesprek vertel ik je hier graag meer over. Tot het moment dat wij samen aan de slag gaan, kun je al jouw vragen aan mij stellen. Het tarief blijft hetzelfde.

De opdracht tot dienstverlening hoeft pas te worden getekend als we samen aan de slag gaan.